LA PINYA 2-VALLVIDRERA

LA PINYA 2-VALLVIDRERA

"Menjar bo al ben mig de la natura"

Nota global: 7,5
Espai: 7
La decoració és molt bàsica per no dir inexistent, la barra està mal cuidada igual que els serveis. Té unes grans vidrieres per on passa tota la llum i es veuen les muntanyes, plantes, la terrassa i la gran esplanada que hi ha al davant. Tenen un petit porxo a la part del darrere molt poc cuidat i el menjador no es gaire gran però els sostres són molt alts i això fa que sembli gegant. Les estovalles són molt simples, també ho són les cadires i taules de la terrassa. Tens una carretera al costat però no la sents en cap moment.
Menjar: 7,5
Ofereixen un menú diari i un altre per a dies festius. Principalment, la cuina que s'hi ofereix és a la brasa i casolana. Tot el menjar estava bastant bo, la carn no era d'una qualitat excel·lent però tots els plats estaven ben presentats. El pa estava molt bo i res semblava que fos precuinat o congelat. He trobat poca varietat de postres ja que només en podia triar dos i aquests crec
Servei: 9
El tracte era proper i en el meu cas, la cambrera que ens ha atès sabia qui havia demanat cada cosa, fet que jo aprecio i m'agrada molt. El menjar no ha anat molt ràpid però tampoc ha tardat molt. Les postres han tardat poc ja que eren precuinades.
Preu: 7,5
El preu era molt car per la qualitat que s'hi oferia, sobretot al xai i a les mitjanes. A les postres el preu també s'elevava molt.
Adreça: 08017 Barcelona
Informació adicional: Té una gran esplanada i una terrassa. Es pot anar-hi després de fer una excursió ja que al voltat n'hi han moltes. Hi ha aparcament gratuït. Es poden veure porcs senglars ja que a la Serra de Collserola n'hi ha molts.






Comentaris

Entrades populars